15 November 2011

Jag lovade mig själv en gång för längesen att jag skulle leva mitt liv leendes, just för att ingen kan göra det åt mig och ingen kan heller ta det ifrån mig. Men jag glömde detta löfte för ett tag, men mitt i alla tusentals tankar som spenderades på fel saker, så kom jag på det. Man säger att ett skratt förlänger livet, men ett leende är början på ett skratt, början på ett längre liv. Ett leende kommer från själen.




Idag är det tre månader sen jag fyllde 19.
Jag skrev en massa saker i min dagbok den dagen, om min framtid och mina drömmar. Ovetandes om allt som skulle ske under dessa tre månader. Det är otroligt hur du tror du har listat ut allt, men ödet har helt andra planer.

I would have given you all of my heart, but there's someone who's torn it apart

Ar for tillfallet i Ontario hos min faster och varldens vackraste kusiner. Som jag forovrigt fick traffa for forsta gangen i mitt liv i lordags, fantastisk kansla. Kommer att kunna uppdatera mera nar jag atervander till storstaden pa fredag! Men jag mar bra och njuter som bara den :) hoppas ni mar bra!
PUSS!

hej kompis!




Helgen har spenderats i Quebec! Sista gangen innan jag aker tillbaka till Sverige som jag är här, vi har haft sa himla trevligt. Spelat spel, druckit vin, ätit gott, sett min kusin spela amerikans fotboll, skrattat, varit högljudda och haft allmänt jäkla roligt. Som det ska vara! Har lite problem att skriva pa deras dator här, hittar inte alltid dom där tre sista bokstaverna i alfabetet, sa det blir ett kort litet inlägg.. Har en massa bilder, men det mesta far ni se nar jag kommer hem! STOR kram. Salut!



Här blev jag den jag är




"jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar
jag har känslor utan uppehåll
jag har förlorat en tävling
men vunnit ett vad
har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av"
Melissa Horn


I don't hate you, I wanna save you

Halloween här ikväll och en massa barn har passerat huset och jag har delat ut godis som bara den! Roligt att se alla söta barn! Dom blev sa glada av mitt godis och min lite konstiga franska:)
Fick dock höra igar att min franska tydligen är mycket bättre än vilken turist som helst.. Tackar för det.
Är inte helt tappad bakom turistflötet! typ!
Har kommit fram till vad min första tatuering ska vara. Äntligen! Det sa bara klick. Som det ska antar jag!
När min börs tillater ska den göras! Trodde ni aldrig va?! :D inte jag heller...... ehehe
Duschen nu, sen natti! Imorgon ska jag göra nagonting at min harfärg!! Kommit fram till det med ikväll!
KRAM!

RSS 2.0