Killar är kläder, kläder är killar

Min vän emelie konstaterade för mig idag att, folk tror verkligen att man ska kunna hitta en pojkvän som passar alla, dom ska inte bara passa en själv, utan nä, tydligen alla andra också. Alla ska godkänna fanskapet.

Och då säger hon att, det går ju inte. Som att alla skulle passa i samma kjol? Att alla ska ha samma jeans?
Det går inte.

Man måste 'köpa' det som passar en själv, för det är ju ändå du själv som ska använda den/det.

Visstdå?

Jag är arg idag, ilsken. Och jag har ingen fucking jävla aning varför. Hej


Only for you

..Och bara för fridas skull lägger jag upp lite "dagens facelook" bilder också:





varsegod vännen! Kramis


Shit man

TJENIS!

Livet rullar på och vädret fortsätter att suga. Är jävligt less på att det är sånt här väder nu!! Dags för solen att titta fram på heltid nu. Ska väl inte vara så jäkla svårt?!

När jag tillslut drog mig upp ur sängen imorse så drog jag mig till staden för att äta lunch med mor min, gott var det. Sen hann jag in på en affär också och inhandla två linnen... inte alls nå bra! Men ack vad fina dom var :-))

Har tagit min livs första "dagens outfit" bild, fast nu är det gårdagens outfit.. men ändå! Jag har gjort det... JAG, fattar ni?
Är verkligen ingenting som kommer hända ofta, men så här lite då och då är väl nice. Speciellt när jag fortfarande har 15 läsare! Inte illa pinkat för en trähäst.




Ha det nice, jag återkommer när solen tittar fram på riktigt!!


Wake up in the morning, feeling like P. Diddy

TJENA!

Sämsta bloggaren ever, jag vet!

Sommarlovet är här och jag har fullt upp med att försöka få in sommarlovs känslan, den har som inte kommit till 110% än. Men det kommer nog snart! Behöver bara lite mer sol, lite mer frida, och lite mer brunbrända ben! ;-)

Tror det kommer bli en nice sommar, hoppas då på det iaf!!

HAVE A GOOD ONE!
BYE!



RSS 2.0