I don't miss you, just who you used to be

You’re everything I thought you never were
And nothing like I thought you could’ve been

Are you listening to a single word I've said?

Tjosan i trosan.

Vaknade just från en otroligt skön sömn. När väckarklockan ringde tidigare imorse var min skalle typ 10kg tyngre och jag kunde knappt prata. Så jag stängde fort av den och fortsatte sova. Känns dock bajs att bli sjuk nu, har inte alls tid för det!! Men, ska lägga mig i soffan nu med en stor kopp te och försöka bli frisk fort som fan.

Vi hörs! : )

26/9

Här är några bilder från i lördags som jag snodde från Mallan:



Rock on dudes!


*

Take a look in the mirror
You're beautiful
Take a moment to love
The one you are
Learn to accept yourself
'cause this the truth
Can't love nobody else
Until you love you

time is gonna take my mind, and carry It far away where I can fly


Dansade till denna låt i nian. Hade totalt glömt bort den. Så underbar låt, och världens finaste text.

Finns inte ord för dig. Du är bra.

Å alla brudar skakar stjärt, jag menar "shit pommfritt"

Ville bara säga tja, livet e bra och jag älskar mina vänner.





Silly boy

Sitter och er One tree hill nu som går på tv, har dock redan sett alla avsnitt.. men usch vad bra det är. Helt underbart. Har varit på Step in sen klockan 3 och kom nästan precis hem, har haft två pass idag, med en grupp 6-8år, och en 9-12år. Och dom är SÅ söta allihopa :-)

Har inga planer för kvällen än, ska iallafall ta mig ett bad snart, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Fick mig några mysiga förslag.. men vi får se. En hemmakväll i soffan skulle inte sitta fel heller.

Gårdagen började hos Fanny och sedan drog vi mot stan senare, mycket trevlig kväll med sjukt trevliga människor. Precis vad jag behövde! Nu är jag taggad för en ny vecka med en massa dans. hihi.



Ibland kan jag vara så nördigt stolt över min bror:

>

When there's no one else around
And you can't turn to me
Tell me where will you be?
When it's over
And all this pride you hold inside Is gone
Tell me where will you hide?
When it's over and everything you know is said and done
When it's over, where will you run?

'Cause I'm not comin' back I'm closing the door
I used to be trippin' over missin' you but I'm not anymore

So I’m gonna go somewhere cozy to get me a lover

Tjosan!

Är just hemkommen från stan, blev en lunch med mamma och liiiite shopping. Var tvungen att hitta någon snygg topp att ha ikväll.. och jag tror jag lyckades. Carlings har världens rea typ?! Yeah baby. Nu ska jag nog ta mig en liten powernap, sen ska jag slänga mig i duschen och sen fara till Fanny.

Var och dansade imorse, helt sjukt roligt är det. Ska verkligen njuta nu av veckan som kommer, för sen sticker han. Han har världens mest underbara koreografier, och man får skaka arslet som aldrig förr, och svettas gör man också, fan i helvete! Ja, helt underbart är det. What a dude!

Nä just det, powernap var det! Meeeen, vi ses i dimman ;)

Just watch my wildest dreams come true, not one of them involving you

TJABBA!

Borde egentligen sova just nu, har dans imorgon 11.30..
Har inte haft så mycket att komma med idag känns det som, inte ett enda inlägg.. Hoho.
Men kan it hjälpas.. Nu ska jag sova. Godnatt allihopa :)


You make my day's

haha, underbara flicka!

http://fridaska.blogg.se/2009/september/i-dont-mean-to-bruise-your-ego.html#comment


Out from under

Jag och min mamma blev bjuden på mat av mormor, Thai Garden blev det, och det var jättetrevligt. Mormor får mig alltid glad, vilka kommentarer människan har. Och när hennes mobil ringer under middagen och volymen är det högsta jag någonsin hört på en mobiltelefon, och hennes ringsignal är Mozart...?! Haha, jaaa... det var väldigt roligt när man satt där iaf.. he he he

Nu sitter jag i soffan med Mamma och en burk med iskall ananas (ja, det är underbart gott) och ska se idol!
Min pudding gick vidare igår, hoppas han fortsätter att leverera idag!!


Ha en bra kväll, pöss

*





Cause I'd rather waste my life pretending

Than have to forget you for one whole minute

- Det finns olika grader i helvetet

Tjabba!

Har en sjukt underbar känsla i kroppen just nu. Har gruvat mig länge för denna dag, hade hur mycket dans som helst, vilket jag trodde skulle vara helt sjukt jobbigt, och sen hade jag skolfotot som skulle bli heeelt faaail (vilket det säkert blev, men ork it bry mig) också då ett jobbmöte som jag också var lite smått nervös över. Men nu är det allt över, och danslektionerna gick jättebra, jag hade någon sorts oändlig power och dansade på som aldrig förr! typ.. Sen så skolfotot gick som det gick, man har liksom bara en chans på sig att göra det bra, så hur stor är då chansen att man blir snygg? Att inte en slinga från luggen kommer rakt framför mig precis när fotografen säger "LEEE", eller att ena ögat får nå cp och börjar rycka, och slutsatsen blir att jag ser ut som en alien? Chansen att bli snygg är alltså inte stor. Så min slutsats är att hälften av alla människor i katalogen kommer att se ut som skit! :-) Sen till jobbmötet, vi pratade på litegrann och det gick jättebra, förstår inte vad jag var nervös över? He gick utmärkt! Firmafest den 17e på Golfklubben också, fick även reda på att det är ett sjukt bra band som ska spela där hela kvällen också, ska bli svinkul! :)

Känner dock nu när jag satte mig ner i sängen och slappnade av, hur otroligt trött jag verkligen är.. Herregud! Det blir nog en tidig kväll för min del. Men först blir det en promenad ikväll med mor min, och självklart idol klockan 8! Och ja, nu är det bara att hålla ut.... SNART HELG!!

Det här är förmodligen inte det sista inlägget jag skriver ikväll (har fått något nördigt beroende eller nå) men jag säger hejdå för nu! Är höööngriii!

Pussss

Det är fan läskigt ibland

Horoskop för Lejonet

Tisdag den 22 September 2009

Du är nyfiken och det några tankar som kittlar dig extra noga. Pyssla bara med roliga och positiva saker så känns det bäst. Och till sist förstår du...

mys

Nu ska jag lägga mig i soffan med jätteeegooo glass och se vänner medan jag inväntar idol! :)


Mums!! :) heidoo!


Underbart



Underbar text. Underbar röst.

If you need a friend, I'll be right here

Tjosan i trosan!

Kom precis hem från en 2 timmars lektion med mat, vi har pratat mat och lagat mat. Ändå rätt gott om jag får säga det själv! Har dock inte lärt mig så jävla mycket känns det som, men det kanske kommer :-)

Fick reda på idag att det är skolfoto för våran klass imorgon, våran stora fina klass på 4 pers. Är inte alls tagg på att ta kort efter 3 långa danslektioner.. Krävs ett jävla mirakel för att man ska kunna se bra ut efter det, men aja! Insidan som räknas har jag hört.. ;D

Kvällen är fortfarande oplanerad, är sjukt trött, så kanske blir en ta hand om sig själv kväll med ett varmt bad och lite sånt. Passar ändå rätt bra när vädret är som det är. Tycker det kan sluta regna.. jag behöver sol! :-(

Nä, nu ska jag städa ihop lite i mitt rum, också lite hög dunkade musik till det. Perfekt!

Hejs :)

love

- Do you love him?
- I do, with every heartbeat.
- If you love him, let him go.

coolt

Fick en fråga av någon(?) som undrade vad jag lyssnar på, här har ni lite smakprov från min spellista ;-)

Leona Lewis - Happy
The Red Jumpsuit Apparatus - Face Down
Paul Stanley - Loving you without you now
Britney Spears - Out from under
U2 - With or without you (blir aldrig leds, helt underbar)
Basic Element - Touch you right now (partyyy, love it)
Pink - It's all your fault (!!!)
John Mayer - Waiting on the world to change
Savage Garden - Break me, Shake me
Melissa Horn - vår sista dans (som om jag skrivit den själv, ajaj)
Och självklart, sommarens älskling: Tramsgänget - dunkadunka låt

I'm so 3008, you so 2000 and late

Tjabba. Kom just hem från matte, han lämnar piteå ikväll för att jobba i umeå i två veckor, den jäveln! Dock skönt att tjäna pengar. But I'm gonna miss you!

Söndagen med funky kidsen gick jättebra, lektionen var 45 minuter lång, och barnen verkade verkligen tycka om mig. Dom babblade då på om allt möjligt, och skrattade åt mig gjorde dom också, och det är väl ett bra tecken? :-) eller? .. Nä men, skitkul var det! Längtar tills nästa gång. Ikväll blir det nog bara hemmakväll framför datorn/tvn, är väldigt väldigt trött, och behöver nog bara andas lite! Gårkvällen hos Frida var underbart välbehövlig, bestämde mig klockan sju att jag skulle till luleå, och en halvtimma senare satt jag på bussen. Wonderful. Vilken vän, ojoj! Puss på dig.

I veckan blir det mycke rolig dans med Paolo som kommit från Italien, han dansar mest typ sån här Beyonce/Britney/Shakira dans, en jävla massa höfter och juckningar osv. Helt sjukt roligt! :-) Sen nästa vecka åker vi till Göteborg med klassen i tre dagar för att uppträda i typ 5 minuter. Sweet!

Slänger in lite lama bilder också! Kramis!



Time.

Kom till luleå vid halv 9, och där blev jag upphämtad av Frida och hennes far. Vi for på Willys för lite snacks att leva på under kvällen. Kvällen till ära har vi pratat om allt möjligt, lyssnat på musik som gör en glad, och även sett Revy Sm filmen eftersom Frida inte sett den än. Tala om ren lycka. Det är den roligaste perioden på hela sommaren, fanns liksom ingenting som var fel. Frida har lagt sig och försöker sova, vet inte om det är så lätt med mitt knapprande på datorn, men jag måste som.. är inte alls redo för att sova. Usch! Som min gamle vän Björn Skifs sjöng så vackert: "Det blir alltid värre framåt natten".

Men, det löser sig alltid. Ordet tid kommer att vara min bästa vän ett bra tag framöver, konstigt nog är det lilla ordet svar på så många problem.

Godnatt gott folk.

I was ready to give you everything. But you've gone too far. Goodbye.

hejjn sög. nu drar jag till luleå till världens bästa. hejssvejs


leona lewis - yesterday

They can take tomorrow and the plans we made,
they can take the music that we'll never play,
all the broken dreams, take everything, just take it away,
but they can never have yesterday.
They can take the future that we'll never know, they can take the places that we said we will go,
all the broken dreams, take everything, just take it away, but they can never have yesterday.

love gun

Jahaaaa, vad nu då? Har inget att göra och jag är inte alls trött? Vart är min hjälte när jag behöver honom?

Älskar dock att musik finns, också älskar jag mitt underbara val av låtar. Hihi. Har suttit och sjungit för mig själv i snart en timma.. Fan mysigt ändå! What a babe..

Nää, skojas! Jag är kanske lite trött ändå.. fast inte sådär trött som man borde vara, att man vill sova you know.
Men, ha en bra natt.. ni som är vakna. : )


loving you without you now

Hemma från bion nu, vi såg "Flickan som lekte med elden", och den var helt fantastisk! Verkligen sevärd.
Nu sitter jag i soffan med mamma, hon tittar på "Tracys hämd" och jag sitter här med min nästintill nakna katt i knät och skriver lite blogg och sånt trams. Sitter också och ser kvällens idolavsnitt, missade det eftersom att jag var på bio. Väldigt många bra människor i detta avsnitt också, kommer bli svårt iår tror jag.. många som är sjukt duktiga. Kulkul! Har tänkt skicka in min vän Frida nästa år, eller vo säg ni? ^^

Nä, har inte så mycket att skriva egentligen, ville bara säga tja. Livet är lite segt just nu, men jag försöker få fart på det.. sakta men säkert. Men det är inte alltid så lätt, ikväll är det väldigt svårt känns det som.. förstår inte hur man kan sakna en person mycket? Fan, jag har insett att det är mycket jag inte förstår här i livet. Men det kanske är så det ska va. Man måste ju lära sig saker också. Annars blire trist.

Jaja, jag ska fortsätta se mitt idolavsnitt, sen ska jag sätta på lite vänner så att jag får skratta lite. Jag behöver lite Joeyyyy!

ha en fortsatt bra fredagkväll, pöss.



(det är mammas fina val av duschdraperi som syns i bakgrunden, INTE min tapet.. He he.)


that's where i'll go

I don't have much to give you
I don't have much to share
I reach as far as I dare go
And pray I'll find you there
I don't have much to offer
Just body, mind and soul
So tell me what you need
Just what you ask of me
And that is where I'll go


hit me baby one more time

Btw.. Britney spears levererar som FAN fortfarande.. WHAT A DUDE!

help me, figure out the difference between right and wrong, week and strong

hey babesss!

Jag tänker börja med att säga, HEEEEEEEEEEEEEELG!

Så, skönt att få det ur mig! Ehm, veckan har gått väldigt fort om jag får säga det själv, rätt slapp har den varit också. Så det gillar vi! Och nästa vecka kommer Paolo hit igen (en italienare som dansar skitrolig dans) i två veckor och dansar med oss, det ska bli riktigt roligt. Underbar man! Eller nå. :-) Ikväll blir det bio med far min, vi ska se "flickan som lekte med elden", vilket typ halva piteå också ska. Hoppas den är riktigt bra iallafall! Sen ska jag nog fara till Felicia och vara med henne en sväng, det var ett bra tag sen känns det som. Sen vettefan vad som händer. Imorgon ska jag sova ut läääänge sen ska jag gå förbi mammas jobb och se om jag hittar nå fina smycken, för att sedan göra mig klar inför en surströmmings(?)middag med revygänget och alla dansare, sen blir det kanske fest.
Sen söndag blir det ju Funky kids på step in! Wish me luck!

Ha en riktigt bra helg! Vi hörs seeeen dudesssss..

fröken ska å ja


favorit i repris

IT'S BIANCA BITCH!

*paus för reaktion*

Jag tänkte bara tuna in och säga hey, livet leker, är på turne nu, snart framme i gävle. Första giget gick bra, inte så mycket folk. En gubbe som fick ståpäls dock. Jag sjuger fint som fan. Gör ni?

Det sägs att bra bloggare konverserar med sina läsare. Så ja, vad gör ni noobz? Mår ni bra? Leker livet? Är ni sådär fjolligt töntigt kära eller nå, så gå och dö! Puss

Another you

 

Med dessa bilder säger jag:

Jag har världens bästa frida, världens bästa vänner överhuvudtaget faktiskt, och en underbar familj som jag älskar. Livet är inte så illa egentligen. God kväll gott folk. Koncentrera er på det ni har, istället för det ni inte har. Det ska jag försöka göra :)


why does your pride, make you run and hide?

Tjaabba! Kom precis hem från en skön dag på skolan. Har bara haft två danslektioner, också blev det en sväng i gymmet. Måste få skryta lite om det, börjar faktiskt klara av att gå dit mer och mer nu. Jiiiha! Efter skolan gick jag förbi pappa och sa hej, och pratade lite om livet. Skönt var det. Ska till honom sen och äta en god middag.

Jag är sjuuuukt nervös inför söndag, Marielle som är i stockholm är danslärare åt ett gäng 8-åringar på Step in. Även kallat "Funky kids"! Men då eftersom att hon är i stockholm så blir jag dagens vikarie, och hur det ska gå vet jag inte. Jag ska få lösenord och en del uppgifter sen för att kunna gå in på hemsidan och lära mig koreografin, nöta nöta nöta! Jag älskar barn, så det känns sjukt roligt. Men fan, man vet aldrig vad dom tycker om mig. Men ja, jag antar att hon väljer mig för en anledning.. jag får helt enkelt bara tro på mig själv. Sen kommer jag även att vara "hjälp lärare" på Marielles lektioner, då hon inte mår så bra för tillfället. Men nog löser vi det, jag tycker det ska bli jättekul! Bra sätt att få in lite cash sådär lite då och då! Sen får jag ju göra det jag älskar samtidigt: läxa upp småbarn!

Nä, skojjjaas bara! Dom e söta. Det roliga blir ju att få dansa med dom och samtidigt tjäna lite.

Snart sätter vi igång med revy träningarna också, förhoppningsvis får vi ett nummer till att göra iår, så då blir det lite mer att tänka på. Men jag ser fram emot att stå där varje helg och leverera en jävla massa dans.. typ.

Nä, nu blir det duschen för min del! 3½ timmas dans, och en hel del tid i gymmet efter det.. behöver jag en dusch, eller behöver jag en dusch?!

hoho! Heirå! ;-D



Did you tell me, you would never leave me this way?

Har precis varit och hämtat världens bästa kisse hos veterinären. Han har nämligen varit där för att raka bort sina hårbollar, dom blev så stora och satt så djupt inne i huden, så det var enda utvägen. Och nu har stackarn bara hår på huvudet, tassarna och svansen. Han är jätteful.. Eller nä, nu är jag dum, självklart är han söt.. bara lite lejd. hihi. Ser dock ut som att han har långa stövlar på sig, är inte detta det häftigaste ni hört? ;-)

Frida har varit mig sällskap igårkväll, inatt och även idag. Jag stack iväg på skolan imorse medan hon fick ligga kvar och mysa i min underbart sköna säng. Sedan var vi och lämnade kisse på djurkliniken, och sedan har vi inte gjort så mycket. Hon var sorgligt nog borta när jag och mamma kom tillbaka efter att ha hämtat kisse, men hon hade så sött lämnat en liten lapp åt mig på sängen.. Otroligt sött! Hon må vara tjurig ibland, men på insidan är hon förmodligen världens underbaraste tös. (och nej, vi är inte ett par, vi bara lämnar lappar åt varandra på sängen med gulliga små ord.) Hahaha!

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på mat. Ikväll blir det idol och sånt.



VÄRLDENS BÄSTA DU!
det där gjorde min dag.

Game over.

But you're not okey, tellin' me you miss my face
I remember when you would say you hate my ways

Just too bad for you, that when you had me you
didn't know what to do. Game over. You lose.

jag blev kär i en alien

Frida har konstiga tår. Men balla lår. Jag skulle gärna klämma på dom, om jag får.
Denna dag suger lika bra som hajjna ljuger. Mitt hjärta dunkar för frida, och att hästar få rida.
Jag är alltid seriös, sjukt grasiös, världens coolaste tös. Jag är även en bra rappare, om du inte fattare!
Allt detta är fridas fel, hon smsar med en kille mer liknande en kamel. Puss å hej! (leverpastej) *fniss*

Make you breathe

Trodde aldrig jag skulle ta mig upp denna morgon, men det var inte så farligt. Sitter och ser ett avsnitt vänner nu, och sminkar mig samtidigt. Rätt soft ändå, dock med stoooor risk att sminket blir åt helvete.. Men, vem bryr sig :-)
Går till klockan 4 idag, och efter det blir det ett möte på jobbet, sen vettefan.

Gårdagen spenderade jag i luleå med mattias, jens och daniel. Vi såg hockey, men Rosvik(!) förlorade dock, så det sög. Men det var skönt att komma sig ifrån piteå sådär över dagen. Luleå är ändå helt okej om jag får säga det själv! He he.

Nä men, nu måste jag se vänner, Joey ska prata franska! :-D peace!


It will be alright



it's a heartache

Hei.

Nu har vi just ätit oss lite snacks, innan själva middagen hos mormor som består av rutten fisk aka surströmming. Mumma! Sen ska jag och frida tillbaka till mig för att invänta resten av brudarna och göra oss klara för att sen dra på fest. :-)
Så det blir nice. Annars vettefan, ha det bra!



ps. jag älskar hästar, frida också




ääääh

fuck this

just fine

We did everything we could do
To try to make it work, we did, we did babe
Baby, you look so confused, cause it feels like,
there was no way we could lose
Baby, I just don't know why I can't find the things you need in me

I think, God will give you someone
Much better than me, trust me
Your eyes will be okey, we will be just fine
just fine baby..



Spin till we're dizzy, the gamble, the sleep and now we dance

Går inte speciellt bra för mig och min uppatering just nu känner jag. Gjorde ett tappert försök igår, men inlägget slutade med ett enda ord, mitt favorit ord i heeela världen: Bajs. Ett sånt litet ord som kan säga så mycket, helt fantastiskt.. Eller hur?

Nä men, vi har just sett idol och herregud vilket underbart program det är, man blir sjukt glad av det. Och vissa människor sjunger ju så fasansfullt bra. Och vissa kanske lite mindre.. Men ändå, underbart! Sängen börjar ropa sakta men säkert, och jag tackar gud för min sovmorgon till halv 11 imorgon. Helgen är fortfarande rätt så oplanerad, men det brukar oftast bli bra. Ska iallafall spendera tid med the one and only, fridaska. Sen får vi se vart vindarna blåser. Ha en nice kväll, peace! :-)



We're chasing heaven as it fades into black
Can't get it back, no, we can't get it back
It's like we're running crazy 8s 'round the track
Can't wait to come back, can't wait to come back

Could you stay with me tonight?
We sleep for dreaming and away it goes
And I'll make you believe one last time
And let you feel it as my heart explodes.



jomenvisst

bajs :)

I had to reach the end.. just to find the beginning again

Jahaja! Nu har jag haft en liten bloggtorka, förutom mina egopix jag la ut.. också självklart fridas otroligt gästbloggande. Vi gillart!

Kom precis hem från min mentor, vi har kollat igenom Hairspray med alla dansare, eftersom att musikarna ska göra den till musikal som vi ska medverka i. Så vi fick kolla igenom manus osv, ser riktigt bra ut faktiskt. :-) Annars rullar livet på lite som vanligt, jag har bara ovanligt mycket träningsvärk(ser du frida?)! Danslektionerna blir fler och fler och jobbigare och jobbigare känns det som, men det är kanske så det ska vara.

Helgen ser ut att bli lugn, men skön. Ska iväg till Luleå på lördag med brudarna och hälsa på Frida, och även se henne uppträda på dagen och senare på kvällen även min bror. Det är tydligen något som kallas kultur natten. Så det blir nog trevligt. Måste se till att träffa flickan så ofta det bara går eftersom att hon flyttat till luleå.. fan, gillar det inte. Menmen, Antar att man börjar uppskatta stunderna med varandra ännu mer då! Jag ska sluta babbla en massa gojja och ta mig till toan och tvätta av detta kladd som kallas smink, sen ska jag ta på mig min sov t-shirt i XXL, sen ska jag slå på en förjävla bra film... om jag hittar någon sådan!

Ha det bra! Lev hårt, dö ung!


Ba rockar fett, fett!

TJA! Frida här. Passar på att uppdatera Biancas blogg medan hon är på skolan, den stackaren! Här kommer i allafall lördagens videoblogg som vi lyckades spela in under tiden vi fortfarande hade båda ögonen öppna.

Enjooooy!


pictures



 

 

 

 


RSS 2.0