Hej.

Hej. Jag skriver här för att bara säga hej. Verkligen, bara ett Hej. Tre hej blev det nu. Hejhej.

Bianca lever än i dag, hon orkar bara inte visa det här på sin blogg. Jag har jullov nu om man räknar skolk som lov, Bianca har riktigt jullov snart, sista skoldagen i morgon, grattis binkeboi. Nu står hennes lillebror och hans kompisar i hallen och sjunger "knullaa min maaammmaaaa" tydligen en låt dårå. Ska lära mig den låten sen söka till idol och säga att jag skrivit den själv. WOHO KÄNDIIIIS!

Nej alltså gud i himlen och helvetet, skulle bara skriva hej. Hon lever. Var hälsad du goda fé som i gelé.


I'M OUT.

/Fröken fräken the one and only

- It's Janet... Ms. Jackson if you're nasty

Nu är det inte länge kvar till jullov, min hjärna har redan tagit lov och min kropp är på god väg att lägga av den med. Jag ska faktiskt hämta ut mitt träningskort imorgon så att jag kan hålla igång ordentligt under jullovet. Sen har jag ju revyn också, så helt still kommer jag inte stå! Premiären är den 5 januari, och genrep den 4e, så då är alla välkommna, vi behöver så mycket folk som möjligt. Ju fler desto bättre! Och christinasalen är rätt stor, så kör hårt!

Ja, har inte så mycker mer att säga.. jag behöver lov. Min hjärna behöver vila, egentligen inte bara från skolan utan från allt. Jag tänker för mycket. Tur jag har världens bästa vänner som hjälper mig hålla koll på saker och ting, sortera tankarna lite. Oändligt mycket kärlek till dom:-)

Helgen var jättetrevlig. Jobbade både lördag och söndag. Söndagen fick jag 'även stå i kassan heeela dagen för första gången, jättekul var det! Äntligen. :) Lucia kvällen spenderades först hos Tomme som hade inflyttningsfest, och sedan for vi runt lite. Lekte lite tjuv och polis. Fett gangster var jag. Trevliga poliser vi har här i piteå!

Have a nice day! See yah.



 








Tanken har väl snuddat mig men aldrig att den nuddat mig

Mina tår har precis tinat efter en kväll i rosvik där det spelats hockey. Rosvik-Piteå, och rosvik vann, vilket var rätt skönt. Det var dom värda! ;) Somnade lite smått i bilen på väg hem, och dröjer nog inte länge förän jag somnar här i sängen heller, är oerhört trött. Har lyckligtvis en underbar sovmorgon imorgon, så får kanske en chans att sova ordentligt med timmar denna natt.

Snart helg, och snart jullov. Kan älska det! Tror aldrig jag längtat eller behövt ett lov så mycket som nu.. Sjuuukt! Blir ändå en hel del revyträning under lovet, men då har man inget plugg att bry sig om på sidan. Full konsentration på daaaaans!  Jag jobbar både lördag och söndag i helgen, så det kommer att bli ett lugnt luciafirande för min del. Men lite crazy får jag kanske vara!:) Är lite kluven över vad jag ska göra, har två trevliga förslag.. så vi får se vo he bli..

- Det löser sig! Sa mannen som sket i poolen.


Ha en bra kvälll!  TJA!


GO JUEWL!


Half of my heart

Gårdagen spenderades med Frida och Felicia. Vi mös på nodo, tog en liten promenad, pratade och hade allmänt roligt. Var längesen jag fick skratta så mycket, så skönt. Finns det nått bättre än att vara omringad av sina bästa vänner? Tror inte det.

Idag har vi varit och blivit sminkade av Marielle igen, och denna gång var även Johanna med och gjorde våra hår. Och vi blev alla jättesnygga! Jag är så imponerad. Kanske kan visa några reslultat här senare :-)

Har plockat ut alla hårnålar och löshåret från mitt hår nu, och nu är det bara en massa massa massa lockar och hårspray kvar. Men lockar brukar bli ännu snyggare dagen efter, så vi får se hur jag ser ut imorgonbitti ;-) Just nu sitter jag och lyssnar på musik och bara myser, förbereder mig inför morgondagen. Hatar måndagar, så måste alltid förbereda mig ordentligt. Men det är ju som tur var snart jullov, det är så välbehövligt!!

Vi hörs!

PUSSS!

I Juletid

TJA!

Har varit lite tråkig i bloggen på senaste. Slängt in några bilder från våran Photosession med Marielle, annars it så mycket mer. Brist på saker att skriva med andra ord. Har inte så mycket att säga om något alls just nu, jag bara lever och glider omkring. Julen är nära, och jag tycker den är rätt jobbig vissa stunder. Men det blir vad man gör det till, så jag ska försöka vara positiv.

Idag är det lördag och jag är ledig. Vilket känns underbart. Frida kommer hit senare, känns också underbart. He he! Jullov snart, och det gillar vi skarpt.


Bättre än söjjn blir he it idag, Ha det!


Music


Janet Jackson - Again

Bianca & Felicia

<3


RSS 2.0