...

I've been walking around all day,
Thinking.
I think I have a problem,
I think I think too much.
I've been taught to hold back my tears,
And avoid them.
But you make pain into something I could touch.

I've been walking around all day,
Laughing.
I think I'd be better off without you here.
And I bet you're sweet and hard to get over.
So I'll cry and people will stop and stare.
Now that's okay.
Let them stop and stare.

Cause I am fragile.
I am hopeless.
I'm not perfect.
But I am free.


I've been walking around all day,
Waiting.
And waiting is all I seem to do.
Cause I never get it unless I'm fed it.
But this time i'll just have to.
Yeah this time i'll just have to.

And I'm fragile.
I am hopeless.
I'm not perfect.
But I am free.


Say you're not around, Am I finished?
If you're not around, thats too bad.
Hope youre safe and sound, not alone now.
Cause you know I believe in you.



Det är som att jag velat få ut en massa saker ett bra tag nu, och den där låten sa det mesta.
Nu ska jag låta bloggen vila ett tag, och mig själv också.
Bara ett litet tag. :-)

Kraaam!

Life after you



Den här spelas på repeat hos mig just nu, jätteskön låt!

Hard to be a rock'n roller

Tjoflöjt!

Frida bad mig så snällt att skriva lite blogg. So here I am. Har ingen aning om vad jag ska skriva egentligen. Min fantasi har idag gått till noll, som vi kan konstatera från det tidigare inlägget. Men ska försöka ändra på detta och försöka dela med mig av någonting otroligt.

Som till exempel dagens händelser? Jag sov hos felicia, och där spenderade jag hela förmiddagen också tills pappa kom och hämtade mig och då blev det middag på Pentryt med han och bror. Vilket var jättetrevligt då jag inte sett nån av dom på ett bra tag. Sedan kom Mattias och vi stack till Rosvik för lite hockey. Alltså en rätt lugn och skön onsdagskväll. Imorgonbitti bär det av till luleå för att besöka min vän Frida (helvete vad jag babblar om frida..) som jag inte sett på länge. Så det blir otroligt skönt. Tror ärligt jag hittat världens bästa vän i henne. Går nog it att hitta bättre. Men det ska jag inte säga, för då blir hon så självsäker...

Nä, skojas bara! Ha Ha Ha(?)

Ligger i sängen med datorn i knät, har på mig min mysiga mössa och en ful t-shirt. Ser förbannat cool ut kan jag ju medge:


Eller vo säg ni?

 

- Mh, tänkte väl det!

 

Nä fan, skärpning! Nu blev det nalta (nalta=litegranna/lite på pitemål, Frida) oseriöst här känn jag. Men det är sköööööönt det med!

 

Jag ska sluta svammla och ska jag slå på en film som min far rekomenderade, "New in town" heter den. Ska ju som sagt upp tidigt imorgon, så det blir inget nattsudd här inte!

 

 


Jag och Emelie i lördags..

 

 

PEACE!
GONATT!

 


Magnificent

Tjosan i trosan! Är med felicia. Hon sitter bredvid mig. Vi har ätit mackor. Gott. Idag är det onsdag. Kul. Vi lyssnar på U2. Underbart. Felicia smsar. Fett. Jag vill åsså ha sms. Hallå. Halloween fest fredag och lördag. Skitballt. Dom ska göra coladrinkar.. med sugrör. Mums. Skolan börjar på måndag. Bajs. Revyträning söndag. Fantastiskt. Jag vill duscha. Fräscht. Jag ska se hockey ikväll. Äntligen. Ska träffa Frida imorgon, längtar. Emelie kommer hem imorgon. Längtar också. Felicia e söt. Coolt. Jag är rolig. Not.

Fett me kramar.

I'll go crazy If I don't go crazy tonight

Everybody needs to cry or needs to spit
Every sweet-tooth needs just a little hit
Every beauty needs to go out with an idiot
How can you stand next to the truth and not see it?
Change of heart comes slow..

It's not a hill it's a mountain
As you start out the climb
Do you believe me or are you doubtin?
We're gonna make it all the way to the light
But I know I'll go crazy if I don't go crazy tonight

Moment of surrender

Sitter och lyssnar igenom U2's nya skiva nu. Eller nya och nya, men den nyaste. Har inte hunnit lyssnat igenom den noga än, men nuså. Och ja, what can I say? Som vanligt har dom världens underbaraste texter och musiken är hur skön som helst. Jättebra är dom ju. herregu! Ikväll är det revyträning, vi ska börja dansa och koreografera :) Men först ska jag lyssna igenom detta, sen ta mig en varm dusch och äta en god middag med min mor. Efter träningen ska jag och Felicia hitta på nå mys, kanske man sätter sig på nodo en sväng, det var ett tag sen. Vi hörs!

Bless the broken road

Tjenare i min låda! Kom just upp från ett efterlängtat långt bad, och nu har jag smörjt in mig i Body butter med lukt av blodapelsin.. :O Luktar sjukt gott och man blir ju helt smooooth! Intressant va? Har kommit in i någon "jag-älskar-att-säga-onödiga-saker" period nu, och tyvärr så får bloggen lida för det. He he.. Egentligen har jag ingenting intressant att skriva alls idag, och just nu sitter jag och sjunger med i min underbara musik så jag tror mamma min blir döv snart.. man kan tro att jag har ont någerst ;-) Nä, ha en bra kväll! Vi hörs!

Fall fritt

Tjao!

Blev en sväng på stan idag, hittade mig ingenting, och lika bra är väl det då ekonomin kanske inte är den bästa just nu. Studiebidraget är efterlängtat..

Just nu sitter jag och gör ingenting. Väntar på sällskapet för kvällen, som består av Emelie och Felicia. Och så fort dom kommer ska vi dra oss till Coop för att inhandla mat för att sedan laga mat och sen äta mat. Sweeet va? :-) Senare blir det krokodil en sväng, och sen vettefan! Men det brukar bli jävligt bra ändå.

hihi, ha en bra kväll! Puss



I've got a feeling

Nu har jag tänt en massa ljus och dunkar sjukt bra musik, väntar på mitt sällskap och sen blire en sväng på coop för lite gott och sen IDOL! :-) Bjuder på några fantastiska cambilder också, min webcam som är SÅ bra.




(JA, var tvungen visa lite av alla tusen ljus jag lyckats tända, det är ju så mysiiit)



Åh, fan vad nördig jag är...
Haha!

Ha en bra kweeeelll, HEJS!

you're so vain

TJOHEJ!

ÄNTLIGEN har vi fått lov. Helt sjukt vad jag längtat.

Matteprovet gick helt okej, var inte alls lätt.. men jag gjorde mitt bästa. Så det får bära eller brista. Efter matten knallade jag mina ben hem och nu sitter jag här och bara chillar. Planerar lite inför helgen. Ikväll blir det bara idol och mys, sen imorgon ska jag vara med Emelie och Felicia, vi ska nog förmodligen laga en god middag hemma hos mig sen blir det Krockodil lite senare på kvällen då emelies karl har spelning. Det blir en helt perfekt lördag tycker jag, behöver en dos av dom tjejorna just nu tror jag! :-) Sen på söndag ska jag på Step in för att dansa med barnen, var ett tag sen nu då jag varit sjyyyyk. Men nuså.


Annars då, vad ska man göra på lovet? Halloween äre ju också. Är inte alls taggad just nu, min outfit är fortfarande ett problem. Förlåt för detta tjat om min outfit, men det är fan svårt!! Fredagen så ska Marielle ha fest, sen lördagen blir det kanske Face Off. Då har jag TVÅ kvällar jag måste vara utklädd. Fast, kan ju vara samma båda kvällarna, det är inte hela världen. Va fan, nu får jag skärpa mig! Det är halloween, man ska ju fan inte ens se bra ut, man ska se farlig och hemsk ut.. It blire nå problem! :-)

Trevlig helg!

Before the worst


Are you stupid or just a little slow?

Heeeej! :-)

Sitter nu i min sköna fotölj som jag har i mitt rum som jag nästan aldrig sitter i, den står som mest där för prydnad känns det som. Men just nu används den av min rumpa som är fylld med en jävla massa träningsvärk från veckans balett-lektioner. Nu är det bara två kvar sen är det LOV. Som jag längtat. I need it. BIG TIME. Revy mötet med dansarna gick jättebra, vi babblade och skrattade en jävla massa, men vi kom även fram till en del nyttiga grejor. Tror det kommer bli bra, hoppas alla blir nöjda.

Imorgon har jag en bokredovisning på svenskan, och är konstigt nog inte nervös alls. Kanske för att jag läst boken helt och hållet denna gång. He he. När jag varit duktig på svenskan så ska jag hem och sedan försöka plugga arslet av mig hela kvällen för att sen ge mitt allt på matteprovet på fredagen. SEN är det lov. Gud vad jag tjatar om detta lov, but I want it soooooo bad! Också äre ju idol på fredag också. Inte att glömma. Sen äre ju halloween nästa helg för guds skull..
- Har dock ett halloween-dilemma, vet inte alls vad jag ska vara.. förslag tack?

Nu ska jag skriva klart lite svenska sen ska jag ta ett bad och sen sååååva kanske.
Nu vet ni lite mer om min dag och mina tankar. Det var dock längesen jag delade med mig av mina inre tankar, eller det slängs väl in någon låttext lite då och då som i princip beskriver mitt humör.. Och det är väl det närmaste man kan komma mina inre tankar just nu. Vet inte riktigt själv vad dom säger. Tror att jag är rätt lugn just nu för första gången på länge :-) Jag bara glider.. typ. Nä, nu babblar jag en massa bajs.. Skriver mest för att min vän ska få hålla koll på mitt liv (känn dig träffad frida) nu när hon bor så långt borta. Vet att hon funderar mycket över vad jag gör på dagarna osv. Haha nä, vem försöker jag lura? Jag älskar att sitta här och babbla om mitt not-so-händelserika liv. Men, Puss på dig frida, och jag saknar dig en jävla massa!

Nu ska jag som sagt skriva svenska och sen ta ett bad!

-TJOHEJ!

-

And everything was always about being cool,
And now I've come to realize there's nothing cool about you at all.

I'm sorry, I was wrong. We don't belong together.

That was when I ruled the world

Måste börja med att säga att Darin överraskar, hans version av Viva la vida är helt stört bra!! Har lyssnat på den oavbrutet nu hur länge som helst. Tyckte om låten redan med Coldplay, men den här är nästan snäppet vassare ;-) I liiiiiike!




Aja, förutom upptäckten av denna mysiga låt så har jag pluggat matte även denna dag, och det gick otroligt bra idag. Känns bra. Tror jag kan ha en chans att klara det rätt bra ändå.. Kanske. Hehe.

Kom precis hem från Coop, blev sugen på bananer och mörk chocklad av någon anledning, så det köpte jag. Också ett paket tuggummi, bra att ha! Och nu säger precis Linda att hon tryckt i sig tre mandariner, och då kom jag just på att det var det jag också skulle köpa.. men gjorde jag det? Nej..
Aja, kan it hjälpas. Jag har ju mina bananer :-)

Kan ju också berätta att imorgon har vi våran första revyträff, nu sätter vi igång. Som jag har längtat efter dessa sena träningskvällar, små tjejbråk över en massa onödiga grejor, och en jävla massa underbar tid på scen. Låter det inte helt fantastiskt? Mh, tänkte väl det!

Nu har halva veckan snart gått, och jag är redo för lov!

HEJS!

Du har viljan att bli större, här är du redan stor

Tja!

Matte for just. Som vanligt när jag har matteprov så ringer jag honom i panik. Denna gång var inget undantag. Tur jag har smarta vänner när min hjärna sviker. Nu är jag några tal smartare och några timmar tröttare. Ska strax hoppa i ett varmt bad sen ska jag försöka sova tidigt ikväll. Skönt :)

SNART lov, måååste hålla ut!

Ha en mysig kväll :)


Chris Daughtry - What I meant to say

Better get this party started

Tjaaa!

Har precis hunnit göra mig klar. Har firmafest ikväll, vi ska börja hos min chef om ett tag och sen drar vi till golfklubben! :-) jag är TAGG!

Vi höööörs! TJARÅ!


HEj

Frida e cool

It's easier to kick me when I'm low.

What i really meant to say
With every little breath I take,
I'm not the only one that makes mistakes
Just think of the ones you made.

Drop in the ocean



Slänger upp en underbar gammal goding i brist på annat.

All the time in the world

This young heart's not in a hurry, there's no need to worry


Den här platsen är någon annans, och jag måste hitta ut

Jag har gått och dragit på mig världens influensa, de säger att det är svininfluensan, men jag vill inte tro det. Det låter så äckligt.

Men min hjärna kokar och mina ben går inte riktigt att stå på då mina leder har jätteont. Har mått såhär en gång i sommras också, men då gick det över efter någon dag, så jag hoppas det här också gör det. Inge kul att må såhär, jag blir så jävulskt rastlös!!

Som tur var har jag världens bästa vänner. Världens finaste Mattias kom hit med en bunt filmer så att jag ska ha något att göra, mamma tror jag kommer bli liggandes länge.. Better hope she's wrong!!

Så jag ska ta och välja mig en bra film nu, Kill bill kanske? Eller kanske Inside man?
Aja, någonting blir det. Men först: Ipren och en VARM kopp te!

Heido!


Bästa låten just nu:
Melissa Horn - Lät du henne komma närmre

Out of reach



Knew the signs
Wasn't right
I was stupid for a while
Swept away by you
And now I feel like the fool

So confused,
my heart's bruised
Was I ever loved by you?

Out of reach, so far
I never had your heart
Out of reach, couldn't see
We were never ment to be

Catch myself from despair
I could drown if I stay here
Keeping busy every day
I know I will be okay


And I hope that in time,
you'll be out of my mind
I'll be over you



Ge ditt hjärta till rätt personer

Man kommer till en tid i sitt liv när man inser

- Vem som betyder något
- Vem som aldrig gjorde det
- Vem som inte kommer göra det
- Vem som alltid kommer göra det


Så jag ska inte oroa mig för människor i mitt förflutna,
det finns en anledning till varför de inte finns med i min framtid.



"sätt dig i soffan och känn dig som hemma, jag går å bajzar"

 


you think you scored, because you got me laughing

Tjo!

Den berömda ångest söndagen är här och jag sitter i sängen med datorn i knät och har precis tryckt i mig några mandariner.

Gårdagen var jättelyckad och jag har världens bästa vänner. Mer än så har jag inte att säga just nu. Jag är trött.

Bjuder på lite bilder från lördagen också:

















God natt!

Run

How could you know there would be a day
When she'd give up
And turn her back on you
Boy, you better run
And tell her that this story has just begun
Tell her that no matter what you've done
She is still the only one
Oh, boy you better run'
Or she's gonna run from you..

- melissa horn

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
Jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
Jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
du om någon borde förstå att man inte gör såhär mot mig

helt plötsligt blev det tyst, och jag undrar vad som hände
vi som skrattade nyss

nu tror du säkert att jag hoppas på nått som aldrig ska bli av
men jag har aldrig lyssnat när du lovat, aldrig ställt några krav




Friends like you


When I had no one to call
All the world had shut me down
I showed up at your door so blue
I thank God I had friends like you

Many times I’ve gone without
A home, a meal, a pair of shoes
If you had 3 you’d give me 2
Their ain’t no other friends like you

She will love you more then I could, she who dares to stand where I stood

Nu är jag hemma från en vända på stan. Hittade mig en fin liten tunika som jag nog kommer bära ikväll. Hade tänkt ha en tröja som jag köpte för typ två veckor sen som jag inte hunnit ha än.. men så blev he it. Kände för liten svart tunika idag. Hoho! Vet inte varför jag säger "liten" tunika hela tiden, inte så att den är jätteliten så att man visar hela arslet men.. ja, den är som liten och söt.. typ.

Jag ska spola upp ett varmt bad nu, och sedan börja göra mig klar. Halv 5 bär det av till bergsviken.
Kanske gör en liten uptade därifrån också. hihi ;-)

Ha en bra kväll flickor å pojkar!

Yours to hold

Tjabba!

Uppträdandet idag gick superbra och vi fick bara höra bra grejjor :-) Och en ros var fick vi också. Så efter uppträdandet tog vi våra rosor och drog tillbaka till skolan för att ha en lektion, folk måste nog undrat varför vi gick omkring med en ros i handen, fast när vi gick allihopa med en ros så förstod nog folk. Såg lite värre ut när jag gick helt ensam igenom skolan med en ros i handen och smink som en rysk liten jag vet inte vad.. Försökte se söt å glad ut så kanske dom trott att någon snygg kille gett mig den.. hoho! Men så var ju inte fallet.

Aja, efter det var vi duktiga och gick till gymmet en sväng, sen gick jag hem och duschade och några minuter senare satt jag på Cau&Co och höll Matte sällskap medan han klippte sig hos Anneli. Ska dit imorgon och få pröva ut en ny plattång, verkligen dags att jag köper en nu. Min är inge bra :( Sen så blev det middag på Thai med mor och bror, sedan har vi sett idol hemma hos Björks med hela släkten höll jag på att säga, men så var inte fallet. Får dock ett utbrott när dom ska börja snacka om massa annat precis när någon ska uppträda.. GAH! Fick ryta till ordentligt några gånger innan dom knep igen käftn. He he

Imorgon ska jag sova ut, lääääänge! Och tagga upp för kvällen som kommer att börja hos Fridström med världens bästa. Kanske har sagt det några gånger nu.. men kan inte sägas för mycket, I love them!

Nu sitter jag bara och glor. Försöker hitta ny bra musik på Spotify, har ni några förslag så säg gärna till. Är leds på det jag har, vill hitta nå nytt. Någon låt som kanske får mig att inte tänka så mycket, jag har en förmåga att alltid tänka för mycket, låttexter kan få en att flippa ur ibland. Skulle behöva nån riktig "shake that ass" låt, typ..

Oj vad jag babblar. Jag ska göra mig en kopp te nu. Kram!

Face down

Hemma nu från en otroooligt bra föreställning, den var i sporthallen på Pitholm. Publiken satt som i en fyrkant runt om själva dansarna, också fick man komma med upp och dansa ibland.. Riktigt coolt faktiskt.

Imorgon ska vi uppträda och jag längtar massor, känns som att det var ett tag sen jag stod på scen. Men snart sätter revyn igång och då får jag stå på scen varje helg i en månad, Helt underbart är det!
Jag ska snart gå och göra lite middag, blir jag som är kock till mig själv ikväll då mamma är borta. Brukar inte bli så avancerad mat, men tror jag ska köra på palt idag, hihi! Gött.

Och SNART är det äntligen helg, och jag vill ha lördag med världens bästa kompisar!! GAH!

Nu: PALT!

Heiiido!

!

Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn


Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut


Gah

Man måste svälja sin stolthet ibland, men jag tror fan din är för stor för att svälja. Släpp ner pungen och kom ner på jorden!

ken ring - nu måste vi dra :-)

"Så säg hejdå för livet går vidare
och kom ihåg att de finns nåt som är finare.
Dags för mig, vi hörs väl ganska snart igen.
För just nu så är de faktiskt dags att dra igen
så ha de bra min vän, vi syns väl nån dag igen - om jag nånsin kommer tillbaks igen

Nu måste vi dra, ja vi ses väl nån dag.
Jag svär livet blir bättre, när man vet vart man ska.
"

You're losing control of it and it's really distasteful

Tjohej!:)

Har gått och dragit på mig världens förkylning igen.. inte för att den var helt borta sen förra veckan men, det trodde jag och började träna stenhårt igen. Och nu får man sig för det. Thanks dude. MEN, jag har inte alls tid att vara sjuk nu så jag knarkar ipren och allt sånt hela tiden, imorgon är det massa rep och fredag uppträdande på Akusticum(?), efter det får jag dö :-)

Helgen verkar också bli en jävla hit, så det känns bra. Fredagen blir det ju uppträdande och sedan idolmys på kvällen. Sen ska jag spendera lördagen med världens bästa tjejor. Åh, I like the sound of that!!

Nu kom min kisse och la sig på min dator typ, tror han vill ha lite uppmärksamhet. Ska nog ge han det..

SEE YAH! :)


PUSS PÅ ER :-)


Now dance fucker dance


Jag HAR ett liv, har bara lite tråkigt just nu, därav dessa fina cambilder.. he he..

"sätt dig i soffan och känn dig som hemma, jag går å bajzar"

försök 1 - nääää


försök 2 - njaaa


försök 3 - frida fö fan


försök 4 - it så heta, men vi försökte iaf



Hope I'll always win, even if I don't I'm fucked, because I live a life of sin

Äntligen är måndagen över! Tycker måndagar är jobbiga. Imorgon är det tisdag och snart så äre fredag. Underbart! Har en underbar helg framför mig :-)

Har egentligen inte så mycket att säga. Har dansat balett idag, var ett tag sen sist, och det känns i benen och arslet kan jag ju säga. För er som vill veta.. He he. Vet inte vad jag ska göra ikväll, beror helt på om Matte kommer hem ikväll eller inte, han har varit borta i 13 dagar nu, känns jävligt lamt! Han kommer dock vara jävlat lika rik som typ kungen, så antar att det är bra för honom. Jag ska väl vara glad för hans skull antar jag.. what a friend!

Aja, nu blire käk. Vi hööörs!

Peace!

 


-.-

Ibland är det tungt att måsta vara stark.

-

Foo Fighters - Everlong



Vi går mot bättre tider, du och jag

Lördagskvällen spenderade jag på Nodo med Frida och Emelie, otroligt mysigt. Sedan gick vi på coop för lite godis och sedan tillbaka till mig. Vi såg revy-sm filmen och planderade även resa till Italien nästa år. Känns sjukt bra. Nu har jag någonting att se fram emot :-) Senare kom Simon och vi drog iväg till Svartudden.

Idag har jag varit på Step in, med våra funkykidz ;-) Tänk att man kan bli så himla glad inombords av två danspass med ett gäng barn. I love it!

Mamma håller nu på med Tacos så vi ska snart slå oss ner framför tv:n och äta och se något bra! Myyys!
Blir en lugn kväll för mig, är troeett!

Hejsvejs!


Underbara Frida.

 



I'm just another heart in need of rescue

Underbar dag på jobbet. Jag fick till och med höra att jag var på ovanligt bra humör. Gick och log för mig själv hela tiden, hihi :) Var ett tag sen jag jobbade där så det var skönt att komma igång!

Ikväll blir det mest troligt Nodo med Frida och Emelie, sen får vi se vart vindarna vänder.

Mer än så blir det inte just nu. Ha det bra! Hejs :-)

Hjärta.

 

Mamma
Pappa
Bror
Frida
Mattias
Felicia
Emelie
Jessica

 

- Nothing in my life, ever mattered more than you.

 

 

 


Run

Har suttit stilla nu i tre dagar, så jag kände att jag var tvungen att röra på mig. Så jag stoppade i min lurar i öronen, dunkade hög musik och drog mig ut. Tanken var att jag bara skulle promenera litegrann, då min feber inte är helt borta än, men så blev inte fallet. Slutade med en joggingtur på 45 min?! Vet inte vart jag fick styrkan ifrån, men nu ligger jag död i min säng och ska ta mig en skål med ananas, sen ska jag sova lite!


Bara för att du är så bra. Och för att den där kvällen var helt underbar. Sommar och revy-sm. Fanns liksom ingenting som var fel. I miss it!


Vi hörs :)


:-)

She says to herself, "You've left before,"
"This time you will stay gone, that's for sure."

Normally this would be the time that she
Would talk him out of leaving,
But this time, without crying,
As she got into her car, she said,

"No happily ever after
That just ain't for me.
Because finally, I know
I deserve better, after all
I'll never let another teardrop fall
."  

- Love u


The older I get
The more I can see
How much he loved my mother and my brother and me
And he did the best that he could
And I only hope when I have my own family
That everyday I see
A little more of my father in me


Mm

I crossed all the lines and I broke all the rules
But baby I broke them all for you
Because even when I was flat broke
You made me feel like a million bucks

Misery business

Cause god It just feels so good!

Eller vo säg ni?

Nä, så bra känns det faktiskt inte. Har fortfarande feber och min skalle dunkar typ sönder. Men förutom det så känns livet väldigt bra.

Har legat i sängen mest hela dagen, sen när klockan började närma sig 6 gick jag upp och försökte fixa till mig litegrann, för att inte skrämma människor. Sedan begav jag mig mot Thai Garden där vi skulle äta med klassen och Paolo och alla dom, eftersom att Paolo åker imorgon. Jättetråkigt, har haft sjukt roligt med honom, underbara danser har vi gjort, som vi ska få uppträda med på Acusticum redan nästa fredag! Känns jätteroligt :-) Efter maten och några ipren till, så drog jag mig upp mot staden för att träffa Emelie, underbart att träffa flickan. Hon gör mig glad. Känns som att vi behöver dra ihop en brudkväll snart, så fort bara Felicia kommer hem från huvudstaden! Hihi.
Och ja, några timmar och ipren senare sitter jag här och lyssnar på musik.. ska snart göra mig en kopp te för att vara lite snäll med min hals, och sen ska jag nog sova, för att vara lite snäll med resten av min kropp.

Imorgon vet jag inte om det blir skola eller sängliggande, beror helt på vad febern min säger.. men jag hoppas faktiskt på skola.. vill dansa!

Men nu, TE MED HONUNG! :-)

God kväll!




I noticed your eyes are always glued to me, and keeping them here makes no sense at all

Dålig upptatering idag. Skyller på att jag är sjuk.
Måste dock på skolan imorgon, så nu ska jag knarka lite ipren sen sova.
Sov gott folk. Puss :)


RSS 2.0