Color me blue, I'm lost in you

Hej! :)

Jag har haft en mysig afton med Emelie på nodo. Vi åt en god middag och pratade på innan det bärde av till Willys för att inhandla lite grejor åt mor min! Så sjukt coolt att åka runt i en bil med sin kompis som kör, helt ofattbart att en sån liten tjej kan va så dökti! He he

Har en skoldag kvar innan jag drar mig mot södra sverige till en massa släkt, och jag längtar otroligt mycket! Fick även låna en digitalkamera av Tomas så att jag kan ta kort där nere, det är nice :))

Jag ska göra mig en tidig kväll ikväll så att imorgon kommer fort, och torsdag också!
Gonatt!

Been there, done that

Jag satt och läste igenom lite äldre inlägg och hittade ett som gjorde mig lite rörd, och har svårt att tro att det jag själv som skrivit det. Konstigt nog så kom varenda ord straight from the heart.


15 December 2009:

"Det finns gånger jag har varit desperat, velat skriva brev, sms, dikter, ringa ett samtal, för att försöka förklara min kärlek och saknad. Men när jag väl påbörjat smsen eller dikterna, eller börjat slå ditt nummer på telefonen, så har jag på nått sätt hindrat mig själv. Någonting inom mig sa ifrån. Någonting i mig hade redan listat ut att det inte var värt det, och att det skulle bli bättre med tiden. Nu när jag är på väg mot "andra sidan", på väg över den där kanten, den där slutspörten som verkligen får en att komma över, inser jag hur liten jag lät mig själv vara. Att kärlek kan få en att bli så liten. Man inser inte sitt eget värde. Jag trodde aldrig jag skulle klara av att klippa "banden" mellan oss, eller aldrig är väl att ta i, men jag trodde det skulle ta mig en evighet.. Men det går om man vill. Man kan säga att saxen jag skulle klippa banden med var för trubbig så det gick otroligt segt, men jag bestämde mig för att det skulle gå, och fixade mig en vassare sax. Och nu känner hela jag mig vassare på något sätt. Det finns vissa stunder man bara vill lägga sig ner och gråta, men det är då man ska bestämma sig för att sätta på ett leende istället. Jag lovade mig själv en gång för längesen att jag skulle leva mitt liv leendes, just för att ingen kan göra det åt mig och ingen kan heller ta det ifrån mig. Men jag glömde detta löfte för ett tag, men mitt i alla tusentals tankar som spenderades på dig, så kom jag på det. Man säger att ett skratt förlänger livet, men ett leende är början på ett skratt, början på ett längre liv. Ett roligare liv skulle jag säga. Kärlek är våran största glädje, också våran största sorg. Det är aldrig lätt. Men jag antar att det är därför det är så spännande.

Jag tänker inte ångra saker eller se tillbaka på det som "kunde ha blivit". Ingen ska ha makten att få mig att glömma bort mig, för i slutändan står man alltid kvar med sig själv. Eftersom att man ska leva med sig själv ett helt liv, så är det egentligen den viktigaste människan att fokusera på, se till att leva på ett sätt som får just mig att må bra. Självklart ska man vara mån om andra. Men mår man bra med sig själv, kan man så mycket lättare få andra att må bra.

I somras spenderade jag 5 dagar ute på havsbadet i en stuga med tre av mina vänner, och dom dagarna var några av dom bästa jag haft. Jag fick mig helt plötsligt tre nya vänner, samma människor men vi fick helt andra band till varandra. Tre änglar, tre speglar, som visar mig vem jag är när jag kanske glömt bort det själv.

Det jag egentligen vill säga med allt detta babbel är väl att jag är så tacksam, och jag har ett underbart liv. Och det ska jag inte glömma bort. Det är ofta jag påpekar vad jag inte har, vad jag haft, vad jag vill ha.. Jag måste bli bättre på att bara titta och inse vad jag faktiskt har, för det är en jävla massa bra saker.

Jag vet inte om någon kommer idas ta sig igenom ens hälften, men jag skrev detta mest för mig själv. Ska gå tillbaka och läsa detta lite då och då när det behövs lite extra styrka.

God kväll :)"

Defying Gravity

SHIT alltså!
Jag har överträffat mig själv idag. Och jag kan säga att det var längesen jag var så stolt över mig själv!
Jag har varit på en springtur i världens regn, och jag sprang långt och jag sprang bra! Vad hände?
Det kom liksom superkrafter från ingenstans och jag bara kunde springa på! Det känns NICE! Kanske kommer vara klar till beach 2012 iaf, om jag har tur! He he

Var ett tag sen jag skrev här igen.. Är väldigt bra på att vara dålig på att upptatera!
Hängde du med där?
Bra.

Annars då? Helgen har varit bra. Helt nykter och väldigt lugn, men otroligt rolig och händelserik.
Jag har även köpt mig ett halsband, en äkta silver kejda och ett fint litet hjärta i äkta silver också, och i det hjärtat har jag stoppat in en massa starka och peppande ord till mig själv. Jag pratade alltså med detta hjärta och stoppade in en massa styrka i det. Så när jag behöver dessa peppande ord och denna styrka, så tar jag bara handen runt hjärtat som hänger på min hals. Det tycker jag var otroligt smart av mig. Finns det ingen som kan ge mig styrka så får jag fixa den själv. :) Men det klarar jag. Jag klara det här.

Jaaaaaaamen okej, jag har två skoldagar kvar innan jönköping, och efter det endast sex stycken kvar. Kan inte beskriva den lyckan! Jag längtar så mycket.

Nu ska jag dricka lite vatten och äta ett jättestort äpple som jag köpt på coop. Sen ska jag sova!
NATTI! :-)

 


All the crazy shit I did tonight

TJENIS! Tänkte skriva ett litet inlägg på begäran. Min vän F to the rida, tycker det var dags att jag gör det. Har verkligen tappat känslan för detta skrivande, vet som inte var jag ska börja eller hur jag ska börja eller hur jag ska sluta när jag väl börjat. Typ.

Men i can give it a try!
Helgen har spenderats mestadels för att fira världens finaste Emelie Fridström som fyllde 18år igår. Vi har hunnit med fest, massa fika, statt, nodo och sånt :-) Idag sitter jag och är bara allmänt fökyld. Precis när min kropp läkt ihop efter operationen så kommer en förkylning. Men det är ju en kort skolvecka i veckan så jag kanske klarar av det ändå! Annars flyter det på och jag mår jättebra!

Men nu ska jag avsluta detta. Mor min flyger till cypern imorgon och har lite separationsångest, så vi ska kramas hela kvällen ikväll.. he he.

HEJDÅ! :-)




Detta är den enda nya bilden jag har på min dator och den snodde jag just från fridas blogg.
Se och njut!


RSS 2.0