nummer 2



yeah baby

here we go



Här är en av våra videobloggar! Jag har inga kommentarer...  kan bestämt konstatera att vi inte är normala på en fläck! men.. se och njut kära vänner!

we could leave this town and run forever

TJA! Sitter på arlanda nu och inväntar vårat plan. Jag är inte alls sugen på Piteå, skulle gärna stanna här minst en månad.. Finns inte så mycket i piteå som lockar. Nog för att jag har världens bästa vänner.. men hade gärnat tagit dom hit istället och levt rövare här. Soft det hade varit. Eh,jå!

Vistelsen har varit kort men mycket rolig, jag har shoppat mer än någonsin tror jag, och har även köpt lite presenter. Kul att ge presenter ibland.. hihi! Gårdagen var skit, men denna dag har varit mycket rolig och jag har spatserat runt i stockholm stad helt själv några timmar också, vilken kvinna.. va?!

jaja.. see yah dudes!


I hate this part right here

I know you'll ask me to hold on
And carry on like nothing's wrong
But there is no more time for lies
'Cause I see sunset in your eyes

baby, where do we go from here?




last night

Gårkvällen var mycket lyckad. Började med att en tant ringde, eller tant och tant, en kvinna kanske.. Dom hade min katt på deras altan, han hade nämligen varit borta i 4 dagar, så det var ett otroligt skönt besked. Så vi for och hämtade hem kattfan, sen fick jag och frida skjuts till felicia där hon och emelie höll hus. Där åt vi mat, tacos var det, satt jävligt bra i magen kan jag ju säga. Sedan satt vi bara och glassade vid matbordet och diskuterade allt möjligt, sen kollade vi igenom en massa revyfilmer, massa gamla danser, och revyresor. Mycket kul att se! Jag och frida hann även spela in lite fler videobloggar, vi har en hel del på lager.. dom kommer förmodligen in här snart. Stay tuned! ;-) Aja, senare på kvällen blev vi upphämtade av mattias som satt i en F E T bmw, så vi joinade cruisingen(?) i stan, och dunkade musik med rutorna nere och lite sånt smått och gott! Sen var det dags att åka hem så vi drog till felicia och mös på lite till, innan det blev sovdags. Så en rätt skön kväll med andra ord!  Så ja.. nu vet ni det! Imorgon bär det av till Stockholm med mamma, så idag ska jag packa lite smått och sen får vi se vad som händer. Sen fick jag äran att bestämma maten idag.. kanske blir det en tacos igen? Eller vo säg ni? eeeh, jåå

Vi hörs! 8-)



bjuder på en bild på mig och favvo-jessan också
peace!

listen

           







   All I need is time, a moment that's mine.



killing loneliness

With the warmth of your arms you saved me,
    I'm killing loneliness with you


stay forever

Jaha, då var torsdagen och fredagen avklarad. Började 12.25 idag, vilket var ett problem när jag befann mig i Bergsviken, då bussarna fått för sig att inte gå där vid 12 tiden, så jag fick lite panik. Men tur som jag har ibland så hade pappa fortfarande semester och var ledig och skjutsade mig så gärna till skolan, vilken hjälte :-) Och väl på skolan hade jag endast 45 minuter matte, sedan var dagen slut. Underbart. Kvällen är fortfarande lite oplanerad, men någonting blir det ju alltid! :-)

Imorgon ska jag till södra hamn och kolla på mamma som sjunger och en vad jag hört, mycket bra dansshow. Som bland annat världens bästa Felicia medverkar i. :-)  Det börjar klockan 12, så jag hopppas jag tar mig upp då, och att vädret blir jättebra! Tycker vi kan få en jättevarm helg nu såhär i slutet på sommaren. Det skulle inte skada. Sen så kommer förhoppningsvis Frida till mig också, Miss her already!

På måndag åker jag och mamma till huvudstaden, vi blir bara där i två dagar, men det blir jätteskönt. Behöver lite nya grejor i garderoben känner jag. Underbart att få lite kvalitets(?) tid med mor min också. Finns ju it bättre:-)

Du e fin. :-)



Peace and love!

You know that I love you so, I love you enough to let you go

Tjenare!

Jag ligger i sängen med datorn i knät, lyssnar på underbar musik. Vissa stunder ska man verkligen spendera själv. Så mycket man kan börja uppskatta egentligen. Sen finns det ju mindre bra saker med att vara själv också, jag börjar tänka, waaaay too much! Visst är tänka alltid bra, men jag börjar tillslut alltid tänka för mycket, tillslut blir man bara paranoid eller nått. Har haft många funderingar om saker och ting på senaste tiden, och behöver verkligen komma fram till någonting.. För min egen skull. Men då är ju alltid frågan, vad är rätt? vad borde jag komma fram till? Nä, nu ger jag mig. Ni fattar ;P Svårt äre iallafall ibland! Någonting annat som också är svårt: Köra bil! Jag har idag för första gången i mitt liv kört bil, (sent att börja övningsköra, jag vet) men det gick iallafall oväntat bra, och far min var mycket stolt. Var inte ens i närheten av att träffa en lyktstolpe. Nog för att det inte fanns så många i närheten, men ändå. Det var mycket roligt och jag är glad att jag äntligen tagit tag i detta!

Skola på torsdag då.. vad säger vi om det? Nja, vettefan om det känns så bra. Jag är inte alls redo för långa dagar med en massa plugg. Jag är typ redo för att ta på mig bikinin och slänga mig i en stor fet pool någonstans i Afrika eller så. Eller vad fan, skippa bikinin. Jag är redo för ett jävla nakenbad i Afrika! Eller något sånt. Nu tycker säkert min kompis Frida att jag är knäpp i skallen, men det tycker hon alltid. Anledningen till att jag drar in henne så fint här är för att hon just ringde mig, och förstörde min mysiga stund med mig själv. Hon meddelade att hon är påväg hit, vilket faktiskt kändes rätt bra. Är leds på min "mysiga stund med mig själv". He he. Kan behöva någon att bolla tankar med. Det e nice. Jävlar vad jag babblar, fan bra gjort om man orkat läsa sig ner hit. Bland alla mina konstiga stavfel och säkert flertal gramatiska fel. Kanske kommer sitta bra med en och en annan svenska lektion.


See yah dudes!








shit man, det e klart det e nice

Jag hade världens bästa födelsedag igår, fick spendera den med världens bästa människor! Tack för allt, ni är bäst. :-)

Nu sitter jag hemma hos Filleman, han är i duschen så jag passar på att vara lite datanörd. Vi ska hem till mig senare, då släkten kommer idag för att gratta mig. Hann inte riktigt med det igår. hihi! Också ska jag äntligen få träffa pappa som lekt kungen på berget uppe på Kebnekaise. Sen vet jag inte riktigt vad kvällen har att erbjuda, ska iallafall njuta ordentligt av dom här sista sommarlovs dagarna. Usch för skolan. Känner mig inte alls redo för den än! Men men, det löser sig nog. Det gör det alltid. :-) Ha en bra dag, i'll stay in touch! ;-D








hold on

Tjenare! Sitter här på min självaste födelsedag och tänkte skriva ett litet fint inlägg dagen till ära. Kom hem från Filip för ett tag sen och nu sitter jag bara och njuter av tiden med mig själv. Skönt att ha den ibland med. Morgondagen är ett stort frågetecken för mig, får inte veta någonting.. vet bara att jag har några jävligt underbara vänner som ska överraska mig någongång med någonting. Jag är nervös!! Men det blir nog bra.. :-)

Har haft världens bästa men samtidigt värsta vecka på länge.. är fortfarande inte riktigt med. Men nu är saker och ting som dom ska igen.. känns sjukt bra. Hade tänkt lägga upp lite bilder från revy-sm också, världens bästa sommarhelg. Utan tvekan! :-)


Nu ska jag lyssna vidare på lite bra musik, sen ska jag försöka sova.. om det går.. kanske håller mig vaken hela natten och låtsas sova när tjejorna kommer.. smart där.. :)


PÖSS!























*

I'm a train wreck in the morning
I'm a bitch in the afternoon
Every now and then without warning
I can be really mean towards you

I'm a puzzle yes indeed
Ever complex in every way
And all the pieces aren't even in the box
And yet you see the picture clear as day

I don't know why you love me
And that's why I love you
You catch me when I fall
Accept me, flaws and all
And that's why I love you
And that's why I love you

livet e life

Har haft underbara 5 dagar på Havsbadet med tjejorna och en jävla massa revy människor. Skratt och glädje är orden som får sammanfatta dagarna. Bilder och lite mer info kommer sen ;-) nu blir det duschen, sen ska jag till söte som jag inte träffat på en vecka!! I've missed you baby.

Vi hööörs sen! Puss :-):-)

f

i'm crazy about you.


RSS 2.0