Jag saknar dig, får jag det?

Tjenis! Sitter än en gång hos far min och mår allmänt skönt. Ikväll blir det mat på Thai med han och Mattias, sen kanske lite idoltittande, måste även göra knäck som vi aldrig hann med i onsdags. Det ska nämligen säljas på skyltsöndag för våran resa till London. Kom och köp!!

Borde slänga mig i duschen snart, då det enda jag gjort idag är att dansa och svettas. Ni kan ju räkna ut själva hur fräsch det gör mig..

Jobb imorgon, sen får vi se vad som händer ;-) Ha en jävligt bra helg, för det ska jag!

KRAMIS!

Tjingeling Cowboy!

Tjabba tjena hallå!

Sitter hos pappa nu och myser, har hunnit med en skön powenap också. Far min har kopplat in datorn till tv:n, så min blogg är jävligt fet och pampig. typ 46tumm (y) Nästan så att man skulle kunna ha värsta pampiga musiken när man klickar in på den, Star Wars musiken typ?

Ehhh, annars då?  Dagen har passerat snabbt, började halv 10 och slutade halv 1.. feeels gooood! :-)
Ikväll blir det middag hos pappa, anneli ska också färga min fina utväxt som börjat ta över hela min skalle. Utväxtens återkomst typ. Coooolt...! Blir iallafall trevligt att få se någorlunda mänsklig ut till helgen iaf. Den ser ut att bli trevlig, trots att jag inte har vidare mycket planer. Logiskt det lät. Måste iallafall baka knäck, eller säger man ens baka knäck? Man gör knäck kanske. Baka för mig då ska man stå och knåda en massa deg.. ni vet:
- Två bagare och en smet!

*paus för skratt*
Hehhehehehe..

Nä fan, jag är jättetrött och waaaaay toooo oseriös för hejjn. Men vi hörs när vi hörs?!

KRAMIS!


Kollade igenom pappas dator och hittade denna, min bror och hans gangstah homies.
Njut!

TJARÅ


Tog bort dig och fick mig själv tillbaka.

Sitter och försöker hitta lite bra musik, är så otroligt less min. Jag är fett öppen för förslag. Lyssnade igenom John Mayers nya album igår, vilket var fantastiskt. Så det är ju trevligt.. men sen då? Vill ha mer. Vill alltid ha mer. Jag är aldrig nöjd, komiskt va?

Mår mycket bättre idag och är förhoppningsvis tillbaka i danssalen imorgon pigg som en höna. Vi har endast två lektioner imorgon, och båda är dans. En balett och en jazz, sen slutar vi. Helt perfekt dag. Har inte mycket plugg alls heller, så egentligen har jag inte så mycket att klaga på i skolväg. Förövrigt hittar jag alltid nått att klaga på. Jag är aldrig nöjd, komiskt va?

Jag ser iallafall fram emot helg väldigt mycket, vill se idol och mysa, också vill jag festa och dansa lite också. Perfekt.

Vi hade ju våran show med funky-kidz barnen på havsbadet i söndags. Det gick otroligt bra och dom är världens sötaste. Men det betyder också att det är jul-uppehåll nu, så jag är ledig nu varje söndag fram till februari då det börjar om igen. Så det är som skönt på ett sätt. Fast det har varit skönt med extra klirrklirr i kassan, men i will survive. Har ju världens bästa jobb på röda lyktan också. Inte ska man klaga. Fast jag blir ju aldrig nöjd, komiskt va?

Jag ska ta och fortsätta sjunga falskt till Lady Gagas "Bad romance", så har it riktigt tid med hejjn.


PUSS!



- John Mayer

How come the only way to know how high you get me
Is to see how far I fall
God only knows how much I'd love you if you'd let me
But I can't break free at all


I don't care if we don't sleep at all tonight
Let's just just fix this whole thing now
I swear to God we're going to get it right
If you put your weapon down.

Oh boy

Har slaviskt laddat hem Gossip Girl dom senaste dagarna, men har nu sett alla avsnitt som kommit ut av tredje säsongen. Så nu måste jag vänta till slutet av november innan nästa kommer ut! Fy så bra det är. Man blir verkligen fast. Kan ju bara säga att jag är kär i Nate, what a dude!!

Har fortfarande feber och är väldigt less på att vara sjuk, om jag nu inte redan sagt det så vet ni det nu..

Jag vill ha helg, jag vill ha min bästa vänner och jag vill ha min lön.

Nu ska dunka härlig musik och dreggla till min nya loverboy, sen ska jag sova!

God kväll!


I can make believe that you're here tonight

Ja, nog sa dom att man kunde bli sjuk av den där förbannade sprutan. Och Ja, nog var jag tvungen att vara en av dom som blev det. På ett sätt är det bra, för då kan jag sitta och jobba på min novellanalys som ska vara klar i veckan, men samtidit har jag verkligenn inte tid att bli sjuk nu. Har ju redan varit sjuk nog. Nu får det räcka! Skärpning!

Håller på att ladda hem något sånt här "Pröva nya word i 30 dagar", men det ska tyldigen ta otroligt lång tid, så därför tänkte jag skriva en liten truddilutt här. Fick höra idag att det bara är 30 dagar kvar till jullov, och det gjorde mig galet glad. Det var längesen jag längtade så mycket efter något som jag längtar efter jullov just nu. Få sova ut, tjäna lite pengar, träna revy, långa nätter och en massa sånt. Längtar inte speciellt mycket efter själva julafton, det är mest ledigheten som lockar mig. Skulle betala oändligt mycket pengar för att få spendera julafton i Canada med farmor, alla mina kusiner, farbröder och faster. Det är lycka. Men min mini-släkt här hemma fungerar också nästan lika bra! Men det är något extra där borta, så är det bara.
Här har vi ju för tillfället inte ens snö, i Canada är det nog mer snö, och deffenitivt en jävla massa hockeymatcher. Tror inte jag är den enda när jag säger att jag är så förbannat less Piteå. Uuuuwwää!

Oh fan, under allt detta babblande så hann mitt word ladda klart. Sweet. Nu ska jag skriva så att tangenterna brinner om "Mannen i båten". Wish me luck!



, , sååå bra!

 

Tjarå!


Only you can take what's mine

Tjosan!


Vaknade just av min väckarklocka, och var såååå nära på att bara stänga av den och fortsätta sova. Somnade typ 4? Men det är öppethus på skolan idag, och vi ska dansa, så därför sitter jag vaken nu. Hur det ska gå att dansa med min arm vet jag inte, då mitt försök igår bara slutade i tårar. Men jag ska ge det ett till försök idag, sen på uppträdandet ikväll ska jag knarka ipren och kanske röka på nått så att jag inte känner något alls.

Sitter och poppar lady gaga "bad romance" just nu, tycker den är så förbannat bra. Första gångerna jag hörde den så gillade jag den inte alls.. och nu är jag fast.

Aja, jag ska äta någonting nu. Skellefteå ikväll! Sweeet.
Ha en bra dag!

Tror vi ses när vi ses om vi ses! Tjarå :-)



Sommaren 08-
puss på dig


You and me could write a bad romance

Min dag har endast betsått av en jävla massa dans. Hann med en lunch med Mattias på lyktan mellan allt dansande, och sedan har jag haft en mysig middag med pappa ikväll. Och nu sitter jag här och hör medan mitt varma och underbara bad spolas upp, som är min onda kropps räddning.

Jag ser så fram emot helgen, med både uppträdande i skellefteå och bara en massa chill med nära och kära. Låter det inte grejjt? :)

Snart kommer mamma hem och då blire varma mackor och film! Sovmorgon imorgon :-)

Seeyah!:)

these words are my own

Jag hoppas att du någongång inser vad du gör, eller någongång iallafall kan förklara för mig varför du gör det. För någonstans på vägen tappade du mig, jag hänger verkligen inte med.


Anywhere but here

Tjenis!

Jag har haft en jättebra helg. Frida kom hit i lördags och vi rockade fett i mitt kök till "lugna favoriter" och en jävla massa gamla hits. Sweet! Senare kom emelie och jessica och rockade med oss, vi rockade på mestadels hela kvällen och resten är hemlisar ;-)
Dagen till ära har jag som vanligt på shttp://publishme.se/638831/entries/article/58048546/?pub=1öndagar varit på step in och dansat och även haft revyträning. Skööönt!

Imorgon är det måndag. Och faktiskt en bra måndag då jag ska se Hockey i Luleå med världens bästa. Luleå möter Skellefteå, derby! Underbart! :-)

Mja, what more to say.. Jag är trött, förvirrad och lagomt glad.

Vi hörs när vi hörs! KRAM




Har du tänkt på din egen begravning?

Sitter hos Matte nu och har just sett idol. Nu sitter vi och väntar på omröstningen. Hans dator är FETT nice, så nu sitter jag och provar hans cam bland annat. Jeeettttekyyyl! På tal om jättekul så är Cirkus Möller igång för fullt, och Johan Glans måste ju vara en av världens roligaste :-) Vilken charmknutte!!

Imorgon blir det jobb och senare på kvällen feezt!

Vi ses när vi ses! KRAM

Resultaten från min photosession:


Sååååå.. nu kan ni sova gott ;)
(kom ihåg att det är insidan som räknas..)

PÖSSHEJ!


Rocka på


'Cause baby you weren't the first or the last or the worst.

ÄNTLIGEN HELG!

Har skaffat mig den värsta träningsvärken i världshistorien. Varenda muskel på min kropp värker, men det är så skönt ändå på något sätt. Hade ändå tänkt försöka ta mig ut på en promenad idag, ska bara ta mig upp ur sängen först. Det är en jävla bedrift bara det. Har egentligen inget vettigt att skriva, ville bara dela med mig min smärta. Idol ikväll (y)

Have a good one! Seeya!



Fin kisse!! ♥




Baby I understand that you're making new friends, that's how you get by.

The perishers - Pills

I hope my smile can distract you
I hope my fists can fight for two
So it never has to show, And you’ll never know

I hope my love can blind you
I hope my arms can bind you
So you’ll never have to see
What we’ve grown to be

One may think we’re alright
But we need pills to sleep at night
We need lies to make it through the day
We’re not ok

Haven't you heard that I'm gonna be okey?

Tjosan! Kom precis hem från luleå. Har varit på besök hos Frida, det blev en kort visit men det var så värt det! :-)

Har hunnit med mycket idag känns det som, underbart att sluta halv 1. Tog en fika med Ida på stan efter skolan, det var jättetrevligt att få prata med henne och umgås lite. Hon far ju som sagt nästa vecka. Puss på dig!

Sedan slängde jag mig på en buss mot luleå, och en timma senare var jag där, och nu några timmar senare är jag här, i min säng med en kopp te. Mysigt. Imorgon börjar jag inte förän halv 11, men har en lång dag framför mig med både rep, cheerdance och revyträning. Blir en jävla massa dans. Men det är väl så det ska vara? :)

Har ett litet svenskaprov imorgon också på en massa ord, så borde ta och sätta igång med det.. Skärpning!

Vi ssssees!

I'll be there when your heart stops beating
I'll be there when your last breath's taken away
In the dark when there's no one listening
In the times when we both get carried away
When we both get carried away.


 

 


Rock'n roll all night

Jag har haft en mycket bra kväll ikväll, som sagt har jag städat min garderob, jag har varit ut på en lång promenad, jag har varit på coop och handlat en massa frukt åt mig själv, även en rengöringskräm som tydligen ska vara jättebra (bra att veta..), också har jag tagit ett långt varmt bad. Och nu sitter jag i en renbädad säng och lyssnar på musik och luktar ovanligt gott. Hehe! Jag är även ovanligt trött, så det blir ingen sen kväll för mig. Imorgon har jag två dans lektioner och sedan ska jag träffa Ida Lundman på stan för en fika. Hon åker ju snart till thailand i typ en evighet, så det ska bli skönt att få träffa henne och umgås lite. Var ett bra tag sen.

Nä hörrni, It's hard to be a rock'n roller! Nu lägger jag mig. Peace.



- 'Förlåt men jag beklagar så, men jag e så förälskad så

Hur gör man för att vrida tillbaka tiden?



Bruised and scarred

TJA!

Jag har just städat klart min garderob, passade även på att rensa lite bland mina jeans.. fick bort 2 st, kände mig jätteduktig och räknade sen dom som var kvar.. 14st. Och jag använder typ 4 st av alla dom 14, men jag har verkligen inte hjärta att kasta fler. Jeans är jeans. Jeans är bra.

Hann även med lite shopping efter skolan, shopping som jag egentligen inte ens har råd med, men det var faktiskt saker som jag behövde.

Linda visade mig en jättebra grupp, "Mayday Parade" heter dom. Och dom har otroligt skön musik med underbara texter. Give it a try! Jag är kär.

Jag ska klä på mig en jävla massa kläder nu och proppa in musik i öronen och ta mig en lång promenad! Skönt :-)

Hareeee bra!



Mayday Parade

He gave me every reason to believe
I'd found the one
But my doubts, somehow
They sold me out


Nu måste vi dra

Nu drar jaaag :) tjenis penis!


jag ska sakna dig imorgon

Härliga härliga lördag är äntligen här, ledig också dagen till ära. Har just varit och fotat för revyn, det blev rätt bra, och fort gick det! Frida kommer hit senare idag efter att hon skakat rumpa i Luleå, så det blir otroligt trevligt. Hon är efterlängtad. Vi ska vara med Emelie också, och kanske även Felicia, så det kanske blir hela truppen samlad. Om jag har tur får jag vara omringad av alla mina favorittjejer, vore great. Vad vi ska hitta på är ännu oklart, vi får se vad kvällen har att erbjuda!

Nu ska jag äta lunch :) Kraaam!








No damage you can do now, I'm immune to you

Jag har spenderat kvällen i bersika hos Emelie med henne och hennes karl, och även Felicia. Vi såg idol och spelade lite roliga spel. Man spelar allt för lite sällskapsspel nu för tidn. Det är ju en social grej att göra, och roligt är det också!
- (Åh, intressant fakta bianca...)

Nämen, imorgon är det fotografering med Revyn som gäller. Sen kommer Frida hit från luleå och vi ska leva rövare hela kvällen med E. Fridström! Tjoho!

Jag är på allmänt dåligt humör, så jag ska avlsuta mitt inlägg här.

HEJS!

*







”Det finns ett helvete – att vara ensam.

Det finns ett himmelrike – att kunna vara det."

Mina ord

Det finns gånger jag har varit desperat, velat skriva brev, sms, dikter, ringa ett samtal, för att försöka förklara min kärlek och saknad. Men när jag väl påbörjat smsen eller dikterna, eller börjat slå ditt nummer på telefonen, så har jag på nått sätt hindrat mig själv. Någonting inom mig sa ifrån. Någonting i mig hade redan listat ut att det inte var värt det, och att det skulle bli bättre med tiden. Nu när jag är på väg mot "andra sidan", på väg över den där kanten, den där slutspörten som verkligen får en att komma över, inser jag hur liten jag lät mig själv vara. Att kärlek kan få en att bli så liten. Man inser inte sitt eget värde. Jag trodde aldrig jag skulle klara av att klippa "banden" mellan oss, eller aldrig är väl att ta i, men jag trodde det skulle ta mig en evighet.. Men det går om man vill. Man kan säga att saxen jag skulle klippa banden med var för trubbig så det gick otroligt segt, men jag bestämde mig för att det skulle gå, och fixade mig en vassare sax. Och nu känner hela jag mig vassare på något sätt. Det finns vissa stunder man bara vill lägga sig ner och gråta, men det är då man ska bestämma sig för att sätta på ett leende istället. Jag lovade mig själv en gång för längesen att jag skulle leva mitt liv leendes, just för att ingen kan göra det åt mig och ingen kan heller ta det ifrån mig. Men jag glömde detta löfte för ett tag, men mitt i alla tusentals tankar som spenderades på dig, så kom jag på det. Man säger att ett skratt förlänger livet, men ett leende är början på ett skratt, början på ett längre liv. Ett roligare liv skulle jag säga. Kärlek är våran största glädje, också våran största sorg. Det är aldrig lätt. Men jag antar att det är därför det är så spännande.

Jag tänker inte ångra saker eller se tillbaka på det som "kunde ha blivit". Ingen ska ha makten att få mig att glömma bort mig, för i slutändan står man alltid kvar med sig själv. Eftersom att man ska leva med sig själv ett helt liv, så är det egentligen den viktigaste människan att fokusera på, se till att leva på ett sätt som får just mig att må bra. Självklart ska man vara mån om andra. Men mår man bra med sig själv, kan man så mycket lättare få andra att må bra.

I somras spenderade jag 5 dagar ute på havsbadet i en stuga med tre av mina vänner, och dom dagarna var några av dom bästa jag haft. Jag fick mig helt plötsligt tre nya vänner, samma människor men vi fick helt andra band till varandra. Tre änglar, tre speglar, som visar mig vem jag är när jag kanske glömt bort det själv.

Det jag egentligen vill säga med allt detta babbel är väl att jag är så tacksam, och jag har ett underbart liv. Och det ska jag inte glömma bort. Det är ofta jag påpekar vad jag inte har, vad jag haft, vad jag vill ha.. Jag måste bli bättre på att bara titta och inse vad jag faktiskt har, för det är en jävla massa bra saker.

Jag vet inte om någon kommer idas ta sig igenom ens hälften, men jag skrev detta mest för mig själv. Ska gå tillbaka och läsa detta lite då och då när det behövs lite extra styrka.

God kväll :)

Breathe out, so I can breathe you in

Tjohej!

I'm back in business!

Kul att jag inte skrivit på 5 dagar men besöksantalet har ändå hållt sig uppe, hoho!
Nu kunde jag dock inte hålla mig mer. Behöver som få skriva av mig lite. Det är kul ju :)

Ja, vad har hänt? Ingenting typ..
Halloween var trevligt, ingenting speciellt, men väldigt trevligt. Dock skönt att det är över tycker jag, jag hade verkligen problem med min outfit hela tiden, var som aldrig riktigt nöjd och tillslut blev det någonting väldigt enkelt, men det funkade.

Idag har vi haft en hel del dans, som vanligt på tisdagar är jag D Ö D, när jag kommer hem, så jag la mig och sov i två timmar. Heeeelt underbart var det! Men nu kommer jag ha jättesvårt att somna ikväll. Men det var lätt värt det! Då fick jag lite engeri också för att orka ta en promenad ikväll.

Har varit hos tandläkaren idag och jag och mamma hade det otroligt roligt till hennes arab-ögonbryn som råkat bli lite FÖR svarta när hon färgade dom. Hahaha! Tror hela väntrummet fick reda på hur det gick till, hur lejd hon var i det, hur otroligt högt vi verkligen kan skratta, och ja.. dom fick nog helt enkelt reda på för mycket. Eller så kan jag tänka mig att vi gjorde deras dag jättespännande, små tanterna har nog inte så mycket action i vardagen.. eller vad vet jag.

.. Mycket vet jag, men it allt! -typ.

Helgen ser ut att bli lyckad. Ska till luleå på lördag och se Frida dansa, sen tar jag med henne tillbaka till pitbojjn, för att hitta på nå crazy. MHM, det är väl typ allt jag har att dela med mig idag.. fast kommer säkert slänga in något mer inlägg, antingen med lite åsikter, eller med någon låttext som jag tycker beskriver hur jag känner, eller så kommer jag vara jättetråkig och inte göra nått alls, eller kanske go crazy och skriva en truddilutt på franska?

Nä, fan va lejt. HEJSSVEJS!






RSS 2.0